Transport

West Cargo is een transportbedrijf dat zich dagelijks richt op alle naties binnen Europa, daarnaast rijden wij op het Verenigd Koninkrijk en ScandinaviŽ.

Wij maken gebruik van trekker-oplegger combinaties. Deze opleggers zijn taut-liners met aluminium planken, 13.60 meter lang, 2.48 meter binnen-breedte en 2.75 meter hoog met schuifkap, welke uitermate geschikt zijn voor onder andere machine-transport, verhuizingen, groupage-vervoer en voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Daarnaast hebben wij in 2005 boxtrailets aangeschaft waarvan 8 stuks uitgevoerd zijn met dubbelevloer en laadklep, deze trailers zijn uitstekend geschikt voor onder andere kwetsbare goederen.

Al onze combinaties zijn uitgerust met palletboxen.

Onze volledig vloot is uitgerust met een GPS tracking & tracing systeem. Ook beschikken alle trekker-oplegger combinaties over de modernste communicatie apparatuur en zijn ze uitgerust conform de meest recente beveiligingsnormen.

Transporten en diensten worden uitgevoerd conform AVC en CMR condities alsmede voor opslag de Fenex condities. Tevens gelden de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden, zoals laatstelijk gedeponeerd ter griffe van de Arrondissementsrechtbank te 's-Gravenhage.
 Aktenummer 238   Ingeschreven K.v.K. te Enschede nr. 008126250.